Lamsvlees groothandel

Lamsvlees groothandel

Een lamsvlees groothandel met vlees uit o.a. Nederland en Nieuw Zeeland. Wij bieden een ruim assortiment vers en bevroren lamsvlees.

 

Hollands lam

Heerlijk lamsvlees uit eigen land. Deze lammeren zijn opgegroeid en geslacht in Nederland. De dieren en het vlees zijn ‘’dichterbij’’ hun eindbestemming en reizen daardoor minder lang. Nederland heeft mooie weilanden waar de lammeren opgroeien. Vooral Noord-Holland heeft een goede voedingsbodem voor onze geselecteerde lammeren. De lammeren lopen vrij rond en blijven bij hun moeder. Hierdoor kunnen zij melk blijven drinken en gras eten wat het vlees ten goede komt.

Nieuw Zeelands lam

Lammeren die zijn opgegroeid in de prachtige natuur van Nieuw Zeeland leven onder ideale omstandigheden. De lammeren groeien uitsluitend buiten op en worden niet bijgevoerd. Al het lamsvlees is gras gevoerd. Omdat Nieuw Zeeland een eiland is, krijgt het gras continu damp van de Pacifische oceaan. Het vlees is puur natuur en dat zorgt voor de heerlijke smaak. Daarnaast hebben de lammeren ook alle vrijheid wat het vlees van goede kwaliteit maakt.