ONS assortiment – Meer dan een vlees groothandel

Als vlees groothandel beschikken wij over een groot assortiment vlees, vleeswaren, wild en gevogelte en blijven deze aanvullen met nieuwe producten en merken. Om u van extra gemak te voorzien, hebben wij ons assortiment uitgebreid met een ruim aanbod kaas. Ook bieden wij diverse vissoorten, zoals gamba’s. Dit maakt ons meer van een vlees groothandel. Al onze producten worden op professionele wijze klaargemaakt.

Ons assortiment bestaat uit rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, lamsvlees, kip, wild en gevogelte en kaas afkomstig uit verschillende delen in de wereld. Wij werken ook met duurzame producten en biologisch rundvlees, zoals de Blije Ilper scharrelkip en Viteloke kalfsvlees. Verder werken wij met mooie merken zoals Black Aberdeen Angus en Scotch beef.

Aan rundvlees hebben wij onder andere het hele assortiment Black Aberdeen Australisch graan gevoerd rundvlees, Scotch beef van diamanthaas tot sucades en MRIJ rundvlees.

Binnen ons kalfsvlees assortiment hebben wij VitelOK vlees. Dit zijn producten die een ster van Beter Leven Keurmerk hebben gekregen van de dierenbescherming.

Ons assortiment lamsvlees bevat Hollands lamsvlees en Nieuw-Zeelandse lamsvlees.

Aan varkensvlees hebben wij onder andere het gehele assortiment Spaanse Iberico varken, Duroc varken en het Hollandse Beemsterland varken.

Kip

Het nieuwste artikel binnen onze kipproducten is de blije ilperkip.
Ook de blije ilper kip heeft van de dierenbescherming een ster van het Beter Leven Keurmerk gekregen.

Wij beschikken over alle soorten wild en gevogelte.

Vleeswaren

Van Hees horeca slagerij heeft een ruim assortiment aan vleeswaren. Gesneden en heel hebben wij onder andere verschillende soorten Spaanse en Italiaanse ham, worst, spek, lever.

Kaas

Met een assortiment aan kaas kunt u voor verschillende kaassoorten ook bij ons terecht. Denk hierbij aan onder andere jonge kaas, belegen kaas, Old Amsterdam, verschillende soorten geitenkaas, gorgonzola, camembert, feta, verschillende soorten mozzarella, pizza kaas en cheddar kaas.