Ons bedrijf Van hees horeca slager

Wij zijn een horeca slager gevestigd in Amsterdam Westpoort. Restaurants, bedrijfskantines, catering, snackbars, voor alle horecagelegenheden leveren wij de beste vleesproducten. Met klanten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht blijven wij groeien. Wij zijn erop gericht om in te spelen op de individuele wensen en behoefte van onze afnemers. Hiervoor blijven wij ons aanbod verbreden met kwalitatieve en duurzame producten.

Al sinds 1930

Horecaslagerij van Hees B.V. is een familiebedrijf opgericht in 1930. Begonnen als een ambachtelijke slagerij in de Amsterdamse Maasstraat. Met meerdere winkels in Amsterdam bleef van Hees groeien en werden steeds meer horecagelegenheden klant. In 1956 is de winkel overgenomen door dhr. van Hees senior.

In 1998 is slagerij van Hees, onder naam van dhr. Rick van Hees. officieel uitgegroeid tot een horeca slager, Horecaslagerij van Hees B.V. Met zijn vrouw Inge van Hees hebben zij het bedrijf in 2011 gevestigd in Amsterdam Westpoort. Samen met hun kinderen, Pieter van Hees en Kim van Hees is deze horeca slager een echt familiebedrijf.

Werkwijze

Ons team bestaat uit gedreven medewerkers en ambachtelijke vakmannen. De slagers zijn gespecialiseerd en vakkennis zal daarom nooit ontbreken. Met een passie voor vlees en de horeca werkt het hele team van van Hees samen om de beste producten klaar te zetten. Uiteindelijk heeft iedere specialist namelijk hetzelfde doel; een meer dan tevreden klant.

Wij handelen volgens een efficiënte en hygiënische aanvoer, bewerking, opslag en distributie. Het vlees wordt opgeslagen onder de ideale temperaturen en wij werken volgens traceability richtlijnen.

Horecaslagerij van Hees B.V. voldoet aan de laatste H.A.C.C.P. normen.

* Onze producten hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding