Rundvlees groothandel

Rundvlees groothandel

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit rundvlees. Uit een rund worden veel krachtige stukken vlees gehaald. Ons rundvlees assortiment is daarom erg breed met verschillende rassen en merken, afkomstig uit verschillende landen, werken wij onder andere met gras- en graangevoerd vlees en bieden wij ook duurzame en biologische producten.

 

Diverse rassen en merken
De verschillende rassen en merken produceren verschillende kwaliteiten vlees. Zo werken wij met allerlei rassen en merken uit verschillende landen, zoals het Hollands M.R.I.J., Black Aberdeen, Nieuw Zeelands Greenlea, Scotch Beef, Wagyu. Ons vlees komt van eigen bodem, maar ook bijvoorbeeld van onze buurlanden, Zuid-Amerika, Australië en Schotland.

 

Gras- en graangevoerd vlees
Een deel van onze vlees producten zijn afkomstig van graangevoerde of grasgevoerde runderen. Graangevoerde runderen zijn, zoals de naam al zegt, runderen die met granen zijn gevoerd. Het vlees is mals, vet, mooi gemarmerd en heerlijk van smaak. Black Aberdeen runderen bijvoorbeeld zijn graangevoerd. Grasgevoerde runderen leveren meer natuurlijk vlees, doordat zij grazen in natuurgebieden. Deze runderen krijgen geen krachtvoer, waardoor het vlees duurzamer is dan graangevoerd vlees. Ook grasgevoerd vlees heeft een uitzonderlijke kwaliteit en smaakt heerlijk. Ons Greenlea vlees uit Nieuw Zeeland is een mooi voorbeeld van grasgevoerd vlees.

 

Duurzaam en biologisch vlees
Een natuurlijk verantwoord gerecht op het bord? Ontdek onze duurzame producten en biologisch rundvlees. Naast de hierboven genoemde grasgevoerde runderen, werken wij ook met de dubbeldoelkoe. Dit zijn koeien die zowel geschikt zijn voor de melk- als de vleesindustrie. Na hun leven als melkkoe worden zij dan gemest voor kwalitatief vlees. Zo dragen we samen bij aan een duurzame maatschappij!

 

Rundvlees onderdelen
Van alle rassen en merken bieden wij alle vleesonderdelen. Bij ons kunt u terecht voor mager rundergehakt, hamburgers en gehaktballen tot aan een Schotse bavette, Black Aberdeen cote de boeuf of Nieuw Zeelands rib-eye.