Grand Vega

Taste the power of plants

 

In deze blog willen wij jullie beter kennis laten maken met ons eigen vegetarische merk, Grand Vega. Sinds mei 2020 hebben wij Grand Vega op de markt gebracht. Deze lijn bestaat uit diverse vegetarische en veganistische producten.

Laten we eens beginnen met het verschil tussen vegetarisch en veganistisch, want hier zit een wel degelijk verschil in. Vegetarische producten bevatten geen vlees of vis. Maar hier kunnen wel dierlijke producten in zitten zoals kaas of ei. Veganistische producten daarentegen bevatten helemaal geen dierlijke producten. Geen vlees en vis, maar ook geen eieren, gelatine, kaas etc.

De producten die wij in het assortiment hebben zijn vegetarische burgers, worstjes, ballen, saté, vegetarische kipstukjes en een veganistische burger. Het assortiment zal steeds uitgebreid worden met nog meer heerlijke vegetarische en veganistische producten. De producten zijn 100% plantaardig, hebben een basis van soja en tarwe en voldoen als volwaardige maaltijden door de vitaminen en mineralen waar deze mee verrijkt zijn.

Wat voor gerechten kan je hier allemaal mee maken? Heel veel! Alle producten zijn klaar te maken in onder andere de oven, koekenpan, op de barbecue en op de grill. Serveer met groente en aardappels, een salade, tijdens een bbq of op een broodje. De vegetarische kipstukjes zijn ook heel lekker door een pasta, een salade, een wokgerecht of in een wrap. Genoeg te variëren en experimenteren.

Grand Vegan burger Grand Vega stukjes

Waarom wij als slagers vegetarische producten in het assortiment opnemen?

Het is duidelijk dat vegetarisch en veganistisch eten steeds populairder wordt en de vraag stijgt. Hier willen wij op in spelen door het merk Grand Vega op te zetten dat exclusief voor de horeca beschikbaar is. De gasten in uw restaurant zullen gerechten krijgen die niet in de supermarkt of particulier te verkrijgen zijn. Want daarom gaan we uiteten toch? De producten van Grand Vega laten wij voor ons produceren om exclusief te blijven. Ook zien wij Grand Vega niet als een vleesvervanging. Net als dat je een avond zin hebt in vlees, vis, pasta, salade of een pizza kan je ook zin hebben in vegetarisch. Wij zien het als nog een optie voor gevarieerd eten. Want ook wij slagers en echte vleesliefhebbers eten wel eens een avondje vis of pasta.

 

Kortom, waarom Grand Vega?

Exclusief voor de horeca. Serveer uw gasten heerlijke vegetarische en veganistische gerechten die zij niet zelf thuis ook eten. De producten laten wij maken en worden zorgvuldig geproefd. Wij werken met de beste ingrediënten voor heerlijke smaken en een goede structuur. Goed voor de gezondheid en goed voor de natuur!

Wil je meer informatie over het assortiment of een proefpakket ontvangen? Neem dan contact met ons op. www.hees.nl/contact

Of bezoek de website van Grand Vega. www.grandvega.nl

Grand Vega braadworst  Grand Vega bal